2013.07.23.
10:44

Írta: fannie

Elbűvölö thaiföldi kistigrisek

100_4189_1374568861.JPG_2848x2134

Múlt csütörtökön mondtam, hogy kezdem megszeretni Moszkvát. Péntektől esik, hideg van, ősz lett. Úgy tűnik, a város próbára akar tenni, hát hajrá. Bezárom az ablakokat, felveszek néhány pulcsit, és nézegetem a sok ezer fényképet és videót, amit az utóbbi években készítettünk.

Megálltam egy kicsit nosztalgiázni az első nászútunk képeinél.

Thaiföldön jártunk, Pattayán, 2012 januárjában. Másfél év távlatából az első - publikus :) - dolog, ami a nyaralásról eszembe jut... a KISTIGRISEK!

A Sriracha Tiger Zoo lakói voltak ők, három kis 6 hetes csöppség. Egy elkerített részen tartották őket, úgy 10 négyzetméteren. Anyuci sehol. Csak kívülről csodáltuk őket, nem gondoltuk volna, hogy meg lehet őket simogatni, de a gondozó odajött hozzánk, és megkérdezte, nincs-e kedvünk bemenni hozzájuk. Hát hogy a fenébe ne lett volna! Ha jól emlékszem, 200 bahtot (kb. 1450 forint) kellett fizetni fejenként, és vagy 20 percig ott lehettünk a szépségekkel. Simán üzlet!

Az eredményt a képen látjátok. El vagyunk bűvölve, meg vagyunk babonázva, teljesen a kis szőrös puhaságok hatása alá kerültünk.

A Tiger Zooban nem csak tigrisek vannak, láthatsz itt krokodilokat, elefántokat, és még malacokat is, akik éppen kistigriseket szoptatnak, vagy fordítva, anyatigris szoptat kismalacokat. Szóval van egy-két morbid ötletük, de összességében nagyon jó emlékeink fűződnek az állatkerthez.

Pont olyanok, amelyekre szükségem van ezen a borús, szürke moszkvai napon. J 

A Sriracha Tiger Zoo honlapját itt találjátok: http://www.tigerzoo.com/eng/.

A belépő ma 450 baht egy felnőttnek (kb. 3250 forint), ha kistigrist szeretnél simogatni, az ezen felül van. Az árban viszont benne van az elefánt, a krokodil, a malac és a tigris show is.

Szólj hozzá!

Címkék: Thaiföld

A bejegyzés trackback címe:

https://elet-uton.blog.hu/api/trackback/id/tr395419927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása